Op vrijdag avond 22 oktober was er een halloweenfeest in de Beemd. Het was een zeer geslaagde avond. Veel griezelfiguren liepen rond in een groot overdekt doolhof die ook nog eens versierd was met diverse halloweenversiering. Kinderen en ouders hebben genoten van deze halloween avond. In onderstaande fotocollage een inpressie van de avond.

helloween collage 2021

Wijkraad de beemd aktief organiseerde op zaterdag 26 oktober een trick or treat route door de wijk.

Het was een erg leuke avond met vele blije gezichten van kinderen en ouders. 

Een zeer geslaagde avond. Hieronder nog enkele foto's. 

20191026 190116

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 IMG 20191026 WA0022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20191026 203344 aangepast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 20191026 WA0052

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 20191026 WA0061

De foto's van de groepjes die mee hebben gedaan aan de spooktocht georganiseerd door de wijkraden Plein, Hoevenbraak/Hulzebraak en De Beemd Aktief op 4 november 2017 staan op de website van TV schijndel. Zie onderstaande link.

Nieuwsbericht spooktocht 2017 op TV schijndel

Op zaterdag 4 november vond de jaarlijkse spooktocht van de gezamelijke wijkraden De Beemd Aktief, wijkraad Hoevenbraak/Hulzenbraak en wijkraad Plein plaats. Dit jaar was de opkomst ca. 80 kinderen in 15 groepjes over 15 groepjes verdeeld. Scouting Uden verzorgde de "schrikeffecten" in het Wijboschbroek. 

De foto's van de groepjes die mee hebben gedaan aan de spooktocht georganiseerd door de wijkraden Plein, Hoevenbraak/Hulzebraak en De Beemd Aktief op 19 november 2016 staan op de website van TV schijndel. Zie onderstaande link.

Foto's TV Schijndel Spooktocht 2016

Op 19 november vond de jaarlijkse spooktocht van de gezamelijke wijkraden De Beemd Aktief, wijkraad Hoevenbraak/Hulzenbraak en wijkraad Plein plaats. Dit jaar was de opkomst met ca. 50 kinderen in 12 groepjes veel lager dan de laatste jaren. Om deze reden is de afsluiting bij Bizzi niet doorgegaan. Dat was jammer.  De kinderen kregen wel na afloop van de tocht een snoeptraktatie. Ondanks de lagere opkomst was de spooktocht toch weer een goed geslaagd evenement. Scouting Uden verzorgde de "schrikeffecten" in het Wijboschbroek. 

Foto's Spooktocht 7 november 2015

De foto's van de groepjes die mee hebben gedaan aan de spooktocht georganiseerd door de wijkraden Plein, Hoevenbraak/Hulzebraak en De Beemd Aktief staan op de website van TV schijndel. Zie onderstaande link.

Foto's Spooktocht 2015 - TV Schijndel

Op 7 november vond de jaarlijkse spooktocht van de gezamelijke wijkraden De Beemd Aktief, wijkraad Hoevenbraak/Hulzenbraak en wijkraad Plein plaats. Ongeveer 130 kinderen deden mee, verzameld over 23 groepjes. Zij werden door vijftig volwassenen begeleid. Na afloop van de spooktocht waren alle kinderen welkom om bij BIZZI nog even een drankje en zakje chips te doen. Hier hebben 71 kinderen gebruik van gemaakt.

 

kunst

 

     Kunst in de wijk