Op 25 maart zijn op tal van locaties opschoonacties geweest in Meierijstad, dus ook in Schijndel. We hebben gezien dat heel veel vrijwilligers zich weer goed hebben ingezet om overal zwerfvuil op te ruimen.

Er is nu ook een mogelijkheid aanwezig voor bewoners die in hun eigen wijk of dorp structureel zwerfvuil willen opruimen. Daarom wil gemeente Meierijstad gratis afvalknijpers en afvalzakken ter beschikking stellen, voor die betrokken bewoners/vrijwilligers.

Bewoners uit Schijndel kunnen deze materialen gratis ophalen bij de werfbeheerder op de gemeentewerf van Schijndel. De afvalzakken kunnen daarna weer vol, gratis worden ingeleverd op de milieustraat.

Wel wordt de naam van de vrijwilliger genoteerd zodat wij weten wie in welke wijk als actieve vrijwilliger aan de slag gaat. Later dit jaar worden die vrijwilligers nog een keer  in het zonnetje gezet door de gemeente.

Dus indien iemand in wijk De Beemd het zwerfvuil wil opruimen, kan deze zich melden bij de gemeentewerf van Schijndel.

De werfbeheerder is op de hoogte van de voorwaarden en richtlijnen.

Samen houden we Schijndel en Wijbosch schoon en leefbaar.

Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de Gemeente Meijerijstad. Tel: 06-18305023 of 14 0413

kunst

 

     Kunst in de wijk